Psiholozi donirali COOR

U Rovinju je od 5. do 8. studenog 2014.godine održana 22. GODIŠNJA KONFERENCIJA HRVATSKIH PSIHOLOGA S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM „Kako obrazovanju dodati boju?“.

Na Konferenciji je sudjelovala i psihologinja iz COOR-a Maja Štampar koja je zajedno s kolegicama psihologinjama iz Strukovne škole Virovitica Mirelom Vlašić Fištrović i Anitom Ercegovac poster izlaganjem prikazala istraživanje „Povezanost korištenja strategija učenja sa školskim uspjehom učenika“. Nakon što poster bude izložen u Strukovnoj školi, poster  će biti izložen i u COOR-u.

 

Budući da je Društvo psihologa Virovitičko-podravske županije ove godine bilo suorganizator konferencije, prvi je dan konferencije održana Virovitička večer. Ondje su predstavljeni radovi učenika iz virovitičkih škola i vrtića pa tako i radovi učenika i korisnika poludnevnog boravka COOR-a. Dobrovoljnim prilozima prikupljena je donacija za COOR u iznosu od 318,50 kuna. Predsjednica Društva psihologa Virovitičko-podravske županije Jasna Per-Kožnjak, dana 12.11.2014. uručila je donaciju ravnateljici COOR-a Mariji Navarri koja ju je proslijedila voditeljicama suvenirske i keramičarske skupine Manueli Fett i Maji Polović za nabavku materijala za daljnji kreativni rad tih skupina. Iako svota nije velika, ova gesta svakako jest.

U ime  učenika COOR-a, zahvaljujemo hrvatskim psiholozima velikog srca!