Društvo psihologa VPŽ suorganizator Konferencije psihologa u Rovinju

U ponedjeljak 27. listopada 2014., održana je sjednica Društva psihologa Virovitičko-podravske županije.

Nakon pozdravne riječi i usvajanja dnevnog reda, predsjednica DPVPŽ Jasna Per Kožnjak ukratko je informirala nazočne o tijeku priprema za 22. godišnju konferenciju hrvatskih psihologa s međunarodnim sudjelovanjem pod nazivom „Kako obrazovanju dodati boju“ uloga i izazovi za psihologe te su dogovoreni detalji oko organizacije sudjelovanja članova DPVPŽ na konferenciji.

Konferencija će se održati u Rovinju od 5. do 8. studenog 2014. u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva, Hrvatske psihološke komore uz suorganizaciju dvaju lokalnih društava Društva psihologa Istre i Društva psihologa Virovitičko-podravske županije.
Konferencija započinje u srijedu 5. studenoga u 18 sati svečanim otvaranjem nakon kojega slijedi pozvano predavanje i domjenak dobrodošlice. Navečer će biti priređena Virovitička večer u hotelu Lone u 22 sata s nastupom Kvarteta Artes iz Virovitice te degustacijom vina naše županije i malim darovima – dječjim uradcima učenika naših škola i polaznika vrtića. Još jedan doprinos našeg Društva organizaciji konferencije bit će i poklon za sve sudionike konferencije – kist za bojanje s logom DPVPŽ i konferencije koji će biti dio konferencijskog materijala.

Predsjednica Društva zaključila je sjednicu uz želje za što uspješnijim sudjelovanjem na konferenciji.
Detalje o 22. konferenciji psihologa zainteresirani mogu pogledati na stranici http://konferencija.psihologija.hr/

PLAKAT KONFERENCIJA 2014(1)-page-001