Godišnja skupština Društva psihologa

Na godišnjoj Skupštini Društva psihologa Virovitičko Podravske županije istaknuto je uspješno sudjelovanje u organizaciji 16. konferencije psihologa u Poreču te nastup na predstavljanju udruga Virovitičko-podravske županije i organizacija Tjedna psihologije u Virovitici u okviru kojega je, predstavljena knjiga Tkanje života, profesorice Mirjane Krizmanić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Osim iz kolegijalnih razloga, psiholozi Virovitičko-podravske županije pomogli su kolegama iz Istarske županije organizirati konferenciju jer su Poreč i Virovitica gradovi prijatelji. Bili su zaduženi i za kulturni dio programa pa je pa je nakon svečanog otvaranja te plenarnih predavanja Kazalište Virovitica izvelo «Ljubav je bol». U holu kazališta sudionicima su ponuđeni kolači koje su ispekli učenici virovitičke Strukovne škole, a točilo se i vino s područja naše županije. Uz to, u vrtićima u Poreču i Pazinu, izvedena je i lutkarska predstava iz projekta «Bajkama do stvarnosti – igračka za prijatelja» koju su realizirali glumica Snježana Lančić Prpić, Ženski Lions club Vereucha i štićenici Učeničkog doma. U zabavnom dijelu programa nastupio je pitomački sastav «Licitari».

«Najpozitivnije je svakako prekrasno prijateljstvo s divnim kolegama iz Društva psihologa Istre. Zaključak skupštine je produbljivanje suradnje s Društvom psihologa Istre kroz razne projekte u koji ćemo zajedno sudjelovati», istakla je predsjednica Društva psihologa Virovitičko-podravske županije, Jasna Per Kožnjak.

Na skupštini su primljeni novi članovi; Sanja Šipek, psihologinja u Osnovnoj školi Ivane Brlić  Mažuranić i Sandra Pocrnić, naša Virovitičanka u Zagrebu.

sanja i jasna