Martinova kreativna radionica (2015.g.)

 

U 8. tjednu psihologije Društva psihologa VPŽ u dodatnom programu održana je u utorak 17.2.2015 g. u popodnevnim satima sada već tradicionalna «Martinova kreativna radionica» u ambijentu «Biškupa Martina klijeti» za uvažene goste iz Zagreba. Okvirna tema ove radionice bila je martinjsko uprizorenje «pretvaranja mošta u mlado vino».

 

Tim povodom uvažena gošća, sveučilišna profesorica, Dubravka Miljković sa suprugom Duškom dobila je prigodno «Pajdaško odličje».

Domaćini (Martin, Zlata i Jasminka Lovretić), te sudomaćini (kolegica Jasna Per-Kožnjak i suprug Zvonko) kao i dragi nam gost profesor emeritus Vladimir Kolesarić, dostojno su upriličili navedenu svečanost.

 

Nadalje, 6.3.2015 g. imali smo u radionici novo druženje s cijenjenim gostima iz Zagreba ( Vladimir Kolesarić, Dragutin Ivanec i Mirko Kovačević ) i iz Virovitice ( Ivan Zelenbrz i Zlatko Ciprijanović), s domaćinima ( Jasna Per Kožnjak i Martin Lovretić).

 

Ovom prilikom, uvaženom gostu, našem sveučilišnom profesoru Dragutinu Ivancu, inače «pajdašu od malih nogu» s vinogradarskog Aršanj brega_pored Pitomače i rodnih Kladara, upriličili smo ceremoniju dodjele primjerka vinogradarske monografije Društva vinogradara i voćara «Sv.Vinko» iz Virovitice autora Zlatka Ciprijanovića.

 

U Virovitici, dana 8.3.2015.g.

Martin Lovretić, dipl.psih.u mirovini