Radionice profesionalne orijentacije i ”Učimo kako učiti”

U sklopu Tjedna psihologije koji se u organizaciji Društva psihologa virovitičko-podravske županije te Hrvatskog društva psihologa održao od 17.-23.2.2014.godine u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju održana je prigodna radionica pod vodstvom psihologinje Maje Štampar. S obzirom da se naši učenici 8.razreda uskoro prijavljuju za upise u srednju školu, s njima je održana radionica pod nazivom „Profesionalno usmjeravanje“ i to u 2 termina – 20.2.2014. i 27.2.2014.godine u trajanju od po jednog školskog sata.U sklopu ove radionice planira se i suradnja s roditeljima kako bi njihova djeca što prikladnije odabrala buduće zanimanje.

Galeriju slika s radionica možete pogledati ovdje.

Također, povodom obilježavanja 7. Tjedna psihologije u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva, u Industrijsko-obrtničkoj školi održane se radionice pod nazivom „Naučimo kako učiti“ za učenike 1.razreda koji prema nastavnom planu i programu ne obrađuju sadržaje iz psihologije. Sadržaji obuhvaćeni radionicama trebali bi učenicima olakšati svladavanje nastavnog gradiva koje obrađuju u školi. Radionica je provela Maja Štampar, magistra psihologije u subotu 1.3.2014. godine u trajanju od jednog školskog sata.

Sudjelovali su učenici 1.razreda sljedećih usmjerenja: automehaničar, autolimar, instalater grijanja i klimatizacije, tokar, stolar,zidar i cvjećar.

Galeriju fotografija s radionica možete pogledati ovdje.