Gosti DPVPŽ u ”Martinovoj kreativnoj radionici”

Jedna od posebnosti našeg društva je i u originalnosti (kreativnosti) kod pojedinih naših članova, pa je tako i program druženja u Martinovoj klijeti u prigradskom naselju Golo Brdo u Virovitici našao svoje mjesto.

Domaćin s gostima služeći se pritom, vinogradarskom podravsko-slavonskom tradicijom, odnosno običajima inspiriranim za vrijeme vinskih svečanostikao što su «Martinje i Vincekovo» i dr. uvodi spontano i ciljano druženje uz određena načela gostoljubivosti u ovoj klijeti kao što su: Veselo, Hrabro, Strasno i Slasno, a može i Masno.

Na kraju slavlja se cijenjenim gostima izdaje jedno od 5 certifikata u 35-godišnjoj tradiciji ove «Biškupa Martina kleti». Sadašnji naši dragi gosti iz Zagreba, inače supružnici dr.Nataša Jokić-Begić i dr.Dražen Begić zaslužili su certifikat «Povelju  Mikeških bećara» s prigodnim pajdaškim nazivom – «naši intrinzični savjetnici».

U utorak 18.veljače prije tribine ugostili smo i kolegicu Ljiljanu Vukota i tajnicu Gordanu iz udruge „Sve za nju“ iz Zagreba.

 

 

Martin Lovretić, dipl.psih.

 

Slike ”Martinove kreativne radionice” možete pogledati ovdje.