Započeo 16. tjedan psihologije

U tjednu smo posvećenom psihologiji, kojemu je želja skrenuti pozornost na ulogu psihologa u poboljšanju kvalitete naših života. Imamo li dovoljno psihologa? U kojim to životnim situacijama može biti korisno potražiti psihološku pomoć? Možemo li se naučiti biti sretni? Jesu li psiholozi postali vidljiviji  u javnom prostoru?

Službeno 16. Tjedan psihologije   započeo je  s preko tisuću događanja u stotinu gradova i mjesta diljem Hrvatske, uključeno je  stotine i stotine  psihologa koji će raznim aktivnostima javnosti prezentirati sve mogućnosti psihologije u poboljšanju kvalitete života pojedinca i zajednice. Moto i  ovogodišnjeg tjedna psihologije  je očuvajmo mentalno zdravlje.

Društvo psihologa Virovitičko – podravske županije od početka obilježavanja tjedana psihologije sudjeluje u ovoj manifestaciji. 16. Tjedan psihologije po redu započeo je nešto drugačije nego inače. Održana je Izborna skupština Društva psihologa na kojoj je izabrano novo predsjedništvo društva kao i članovi tijela koje postoje u društvu. Tako je za novu predsjednicu izglasana Sanja Milković Šipek, dipl. psih., prof. psih.

Nakon služenog dijela i izborne skupštine, također je održana aktivnost pod nazivom „Mi sebi“ – team building za članove Društva psihologa i to u obliku radionice „Paint and wine“ u prekrasnom ambijentu Dvorca Janković, Suhopolje. Kroz radionicu psihologe je vodila Gordana Čurik.

Fotografije Izborne skupštine i aktivnosti koja je uslijedila pogledajte OVDJE